Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödmjukhet, en sorts långsamhetens lov!

Om jag kan för mycket, går livet snabbt.
Om det, är någonting, jag inte kan? Går det i lagom Takt.
Fram med Taktpinnen.




Bunden vers av Mim
Läst 164 gånger
Publicerad 2017-10-11 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim