Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En glipa i parken

Ensam på promenad.

Asfalt som är svart efter regn.

Äntligen själv.

Jag stannar upp.

Stilla.

Parken är tom.

Jag känner mig fri.

Jag andas och lyssnar.

Det finns en glipa i Parken.

Som påminner om myllret.

Den tittar jag igenom.

Flyktigt.

Men vänder mig ifrån.

Jag stannar i det tysta.









Fri vers av Boneyfrank VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2017-10-11 11:03



Bookmark and Share


  Classico VIP
Enkelt, vackert, berörande! Mycket bra.
2017-10-17

  Cikoria Blå VIP
Text och bild blir en vacker enhet.
2017-10-17

  Jessica Ebbesson
Tycker om hur titeln väcker nyfikenhet och du målar upp en fin bild av dina ord. Stort gilla på den här!
2017-10-11

  aol
Så fint och berörande rogivet skaldat,
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP