Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
grå grå


klippan

lever än
haha
anrikat men inte tillräckligt ännu

det finns en sälvändning jag tänkt tänker känner hur använda
som barnen simma omedvetet
spark svep upp runt ner
klyver ytan längre bort

sälar är rovdjur vassa tänder men söta
turligt nog
och fredningssäsong följs av vårfågeljakt sommarturism höstandjakt älgjakt
lev med

just det




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-11 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly