Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Weinstein-fallet

Typiskt att en gammal ful fylltratt på 65 år

som saknar självmedvetande

använder sin makt och sina pengar

till att utnyttja unga vackra kvinnor sexuellt

Och till yttermera visso

är han gift med en mycket vacker sensuell kvinna, 41 år

och med henne har han två barn

Men det räcker inte för honom

Sexualiteten är en starkt pådrivande kraft

liksom pengar och makt




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-11 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP