Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OKTOBER

 

 

Varför skaldar ingen om Oktober
den lugnaste månaden av dem alla
Månaden
när inga löv eller flingor falla


Då har vi skördat och stängt
inför vår vinter 
Varmt och gott det är i stugan 
Måhända att vi hör surret 
från den allra sista flugan


Då kanske 
de är den enda tiden 
höra på brasan 
eller bara känna på friden


Så förringa ej Oktober månad 
den har mycke gott att skänka 
Låt den hjälpa dej att sluta ögonen
Inte bara tänka




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-11 12:55



Bookmark and Share


  Fulbergarn
kanske är det sista vilomånaden inför vintern, men jag gillar hösten utom blötan
2017-10-11

  ULJO
Ljuvlig läsning
2017-10-11

    ej medlem längre
Fint om oktober månad..
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP