Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tre sista timmarna

 

Vi fikar, vi pratar, vi skrattar 

 

Vi smeker varandra

Hon kysser min handflata, gömmer sitt ansikte med den och fäller några tårar 

Jag viskar nåt till henne, hon nickar  

 

Vi äter middag

Hon diskar 

 

Jag följer med henne en bit på väg till bussen 

Vi säger hejdå 

Hon ler en sista gång 

Jag minns inte om jag ler tillbaka 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-11 17:42



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Skönt varmt...lätt osäkert...Kaurismäki-stämning ! Gillar stort !
2017-10-19

    ej medlem längre
Vemodsvackert. <3
2017-10-11

    ej medlem längre
Jag tycker om undertonen av osentimentalt vemod som finns i din text!
2017-10-11

  Staffan Nilsson
Fint om närhet och främlingskap.
2017-10-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd och sorgsen dikt om ett avslut.
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP