Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rundan redan rundad!

- Viktigt med en lång promenad
sas till patient, av doktor så glad...
- Inget bra förslag...
Före eller efter jag
har gjort postrundan genom vår stad...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2017-10-11 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt