Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ser man...

Födande kvinna från Åmål
har givetvis som ett solklart mål
ha mannen med sig där...
- Fadern uppskattas ju här!!!
- Nej inte han! Då blir det slagsmål!!!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2017-10-11 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt