Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår var idag

 

Det blir svårare att skratta

för varje dag som går

tunga skyar döljer

den tid som varit vår

 

vi lever som oändliga

letar fast vi ingenting finner

genom flaskans botten ser vi 

en eld som ständigt brinner

 

jag önskar igår

var idag

som i morgon

aldrig blev av

 

jag söker de rätta orden

som inte tiden förgör

tomma gator reser sina murar

jag vandrar dit där ingen hand berör

 

jag önskar igår

var idag

som i morgon

aldrig blev av




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Peter Kohlm VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-11 17:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt Peter..
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP