Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen hade sagt nå´t...

Uti Visby sköna stift
har katt varit ute på vift
fått en unge nu...
Då sa liten tös ju...
Inte visste hon att den var gift!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-11 17:37



Bookmark and Share


  ULJO
Vilken överraskning
2017-10-12

  Salvation Pepper
Barnasinnet! :)
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt