Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se där ja...

- Vad lämnade han efter sig?
- Väldigt mycket har det sagts till mig!
- Men hur mycket då...
- Ja nu är det bara så...
Allt! Inget gick att ta med sig Frej!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2017-10-11 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt