Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting måste det ju va´...

När han började sin karriär
hade han bara med sig sitt förstånd här...
Andra säger de började med ingenting!
Kan man av detta förstå någonting?
För av vad byggdes karriären upp där...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-11 18:52



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Väl skaldat!
2017-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt