Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN DU GER KOMMER TILLBAKA SOM EN BUMERANG

KÄRLEKEN DU GER KOMMER TILLBAKA SOM EN
BUMERANG

Ta en dag i taget för du vet inte vad som kan hända
Livet kan ibland vara så skör som en nattslända
Ge av din kärlek så mycket du kan medan du lever
Ingen av oss är fullärda vi är bara frågande elever

En sekund kan ändra allt och sätta allt upp och ner
Det är inte så att allt är för evigt inte ens ett stjärnbaner
Vi har så mycket att säga varandra gör detta till en vana
Att sprida glädje och empati det är det man vill uppmana

Om vi bryr oss om varandra kan livet bli mycket lättare
Människor är som toner vi behövs alla för en tonsättare
Spela upp en melodi med kärleken som bästa guldklang
För den kärlek du ger, kommer tillbaka som en bumerang

Tänk om vi människor kunde glädjas över det vi har fått
Ibland har man känslan av att den varan är det tunnsått
Men hoppet kan man alltid ha att världen förändras över
en natt
Kärleken är gratis du behöver inte ens betala mervärdesskatt

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-11 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj