Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när allting släpper

när allting släpper

och

din hustru kommer hem igen

efter besöket nära andra sidan



ja

vad fan gör man

man

jublar
gråter

kyssertårar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-11 19:51



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Ja!
2017-10-16

  Minkki VIP
närmare än nära
2017-10-16

  Tor-Björn Gustavsson VIP
En fantastisk hyllning till livet.
Kärleksfullt och sprudlande.
Njut! TBG.
2017-10-14

    Taly
å! kyssertårar. livförmedlare. diktarenmåstet. - diktaren måste, måste till i världen, för det svåra att vi ska påminnas och se.
2017-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP