Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men nu vill jag varken leva eller dö.


clavicula

jag försvann igen.
mer än på flera år och
det är allvarligt, säger de
sådär så hjärtat har tagit skada
och knappt orkar slå
mer
jag sa ju
att jag saknade sånt.
liv och död, du vet
att alltid leva
i mitten på gränsen
men nu saknar jag mest

mig själv




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-11 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver