Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Looking glass

Jag är i den åldern

att jag ser livet genom 

ett bakvänt förstoringsglas

vilket är nödvändigt

för att se långt tillbaka




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-11 22:57



Bookmark and Share


  Feminaz
Bakvänt förstoringsglas, intressant tanke!
2017-10-14

    ej medlem längre
min farsa skrev sina memoarer då han va 822. dog ett halvår efter att boken kommit ut. starkt av honom skriva sina memoarer,.
2017-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP