Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


valen

 

och dra ditt svärd. jag står bredvid. i min dröm är du hjälten. i min verklighet är du min vapendragare. och jag är din. så lägger du dina armar runt mig. där sover jag. du vilar tryggt vid min sida.

I samma stund sluter jag mina ögon. Kysser dina fylliga läppar en gång till. Vrider mina armar tillrätta under dina. Gungar kroppen fram och tillbaka mot din. Väcker lusten hos dig. Väcker lusten hos mig. Drar fingrarna över ditt bröst. Känner din åtrå mot min kropp.

och dra din lans. jag står i krigsläge. för din skull.

Där jag tar emot din längtan. Där vilar jag.

och stormen rider ut. vi finns kvar. står samman. som om det aldrig funnits några val.

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-10-11 23:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Magiskt och närvarande!
2017-11-04

  Blomma-Stjärna VIP
skönt, enkelt och erotiskt!
2017-10-13

  lodjuret/seglare VIP
Leendets grind står visst på glänt
2017-10-12

  Gunnar Hilén VIP
anar oråd...det här är inte bara en kärlekstext som jag läser den...det gick bra den här gången...
2017-10-12

  Goraxy 89 Orion VIP
Igen får du fram det väsentliga (vad som är väsentligt i ett förhållande) I några kärnfulla bekrivningar vllket ÄR just det poetiska och sublima !

En skön text !!!
2017-10-12

    ej medlem längre
en magisk känsla över denna
och styrka!
2017-10-12

    ej medlem längre
Det finns en enorm innerlighet i dina ord. En sinnlighet och sagokänsla som är magisk. Mycket vackert, skört och starkt!
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP