Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hammaren bland skärvorna

Det finns en skillnad mellan
självkontroll och självbehärskning
som hon den bortglömda rapparen
som sa att det är bättre att ha en fitta
än att va en fitta

Jag glömmer bort att äta
ibland går det flera dagar
hela världen går emot mig
konspirerar och skickar dödshot
och om jag bara orkat
slänga in den där panpizzan i micron
eller ordnat
en jävla tallrik yoghurt

Det måste komma en sån där
vanlig dag
som Kjell Höglund sjunger om

Du frågar vad jag helst av allt vill ha ikväll
ibland är det jävligt enkelt

Det finns en hemlig dörr
mellan vansinnet och pensionsparandet
swingersklubbar och familjefotografier
självbedrägeri är också ett sätt att leva

Så spika igen den snabbt
för jag hittar inte hammaren bland skärvorna




Fri vers av KalleLager
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-12 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KalleLager