Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag blir full på placebodroger


Att fastna i en feber


Här
i en lucka av tid
i lä från
ångest och
sånt


spenderar en valuta jag inte känner till
glittrande sedlar med okända siffror
jag är rik i den här världen
skönhet och ungdom och kvinnlighet
och sex
är höga kort och jag och mina tjejer har
hela leken i rockärmen
eller i platåklackarna i bharna i urringningarna
vi får mittinattensamtal från flera killar samma kväll
vi bryter tabu
vi ligger med gifta män och
narkomaner
nymfomaner
vi snortar på toan och skryter om det
vi glittrar för att vi kan
vi har lärt oss hur

jag faller tillbaka
in i dina armar
din invanda trygghet
struntar i logik och
konsekvenstänk
bara för idag,
varje dag
varje gång
kom i mig älskling
du vet precis vad jag gillar och jag gillar dig
så kom i mig
älska mig
kyss mig på halsen
titta mig i ögonen efteråt och säg att du
har saknat det här
har saknat hur jag svimmar efter sex
och alla andra små qvirks som gör mig till
mig
säg att du
vill och ska och har
förändrats

i den här
målade lucka av tid
en vindsvåning i ett rasande luftslott
ska vi somna ihop
en av alla sista gånger






Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-12 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel