Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välj vem

Många
är en

en är
många

välj vem
du vill
vara med

välj vem
du vill
vara




Fri vers av Petter Wingren
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-12 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren