Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
där


lugn

det finns ett lugn där
det är det att det var så länge sedan

gå spatsera kolaflingor inte sova inte så det räckte
grönt lugna kullar linjer ägde rummet utan plan
myller då och myller nu men alldeles annat

vet inte om det är så lugnt nu då
jag förstår inte riktigt vad jag ser
men jag ser helikoptern




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-12 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly