Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltså ärligt talat Jennie!

Jag försvarar och sparkar
Fast inget är fel
Jag springer hem och knarkar
För att få känna mig hel
Jag drömmer om att jag stannar
Och får allt som känns rätt
Jag tänker att om jag är mer bra
Så kommer allt kännas lätt
Men det är inte så jag funkar
Det är inte så jag gör
För jag kommer aldrig släppa in nån
Även fast jag vet, livet är kort, vi alla dör.
Jag tror inte på godhet och jag känner mig kall
Jag vet inte varför någon skulle tycka att jag är ball
Fast många gör det, och sparkar för att ta sig in
För att riva murarna och få kalla sig min.
Så om du sparkar lite till, kämpar som ett djur
Så kanske jag faktiskt vill, och kommer ut ur min bur.




Fri vers (Fri form) av Niz
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-12 06:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niz
Niz