Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart

Jag vandrade i tryckande skymning,
genom försvagade adresser,
förbi bleknande sprickor.

Det fanns en molekyl där,
på platsen under ditt sargade fönster,
en enda molekyl.




Fri vers av Mats Gyllin VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2017-10-12 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Gyllin
Mats Gyllin VIP