Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viDd

 

sIlas

Stör inte morgonen med skygga
anteckningar från mörkertimman. Låt den gro i mjukljus och växa sig till dag,
Leta leenden och tro

Natt kan vara en sådan välvillig
Längtan

En ny välsignad bro.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-12 09:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt underbart i ord och bild
2017-10-12

  ULJO
Kloka rader från en poetisk penna
2017-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP