Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärp till dig

Det blippar till i mobilen
Ditt namn lyser grönt i displayen.

Mitt hjärta hugger alltid till precis innan jag ska öppna.

"Godmorgon för första gången idag"
( jag kontrar alltid med 'Godmorgon för sista gången idag'.
En grej vi gör)

Han maler på om hur vacker höstdag det är, skriver nåt fel med
autocorrect som jag häcklar.
"Färgerna, tempraturen, luften, väntan"

Vadå jävla väntan? På snö eller?
"Vätan skulle det stå.. men ja förfan, ge mig snö!"

Åfan han var ironisk. Det regnar faktiskt ute.
Så skriver jag
".. fyfan för snö. Bye"

När jag borde ha skrivit
Ja, ge mig också snö förfan, snöbollskrig, mulning, filtar, tända ljus, kramar, stickiga tröjor, varm choklad, whisky, tvspelskvällar, serienördande, diskussioner, bygga snögubbar (min får antagligen en massiv kuk för det är sån jag är), spela brädspel med vänner, sitta och pyssla. Du och jag.. jag och du.

Men det kan jag ju naturligtvis inte skriva.

... "bye"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Niz
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-12 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niz
Niz