Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagens dos


Med i signal skåpet

Tag en nypa ironi och sarkasm
och något beskt från insidan av en förnekad sanning

Slå an några klargörande ackord på din klarsynt
Ladda röstens vapen och sjung en kanon

Sikta in dig på dagens dumheter 
Finns multum att välja mellan

Gör det du måste göra!

 

 

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-12 09:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ale kan göra var själ bitter, annars uppleva bäst var gitter, dunkel i vars skugga sjunga, likt Bellman väl på stolen gunga, eller bara på gumpen sin sitter.
2017-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP