Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
närhet.


I Brasans sken.

Vi satt vid brasan i stugan
regnet piskade mot fönster och rutan
Varsitt glas rött
talade om vänner som gått bort och dött
tystnade en stund av eftertanke
en tår på din kind
du såg mig jag satt breve.

Talade om känslor läste högt
för varan nämnde om döda
äktenskap aldrig en smekande hand
sova i varsitt rum
aldrig träffas så länge veckorna är
på jakt efter pengar
utan att visa vilka vi är.




Bunden vers av kardman
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-12 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman