Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINA ÖGONS LJUS

 

Är du ensam ikväll

utan mig ?

 

ser du mina

ögons ljus

 

skingra

ditt mörker

 

hör du min röst

 

vi ska leka

för nöjets skull

 

känner du

mina röda läppar

omsluta dig

 

ta dig med

på resan bort

till vår egen värld

 

känner du 

mina händer

ömsint vandra

 

utforska ditt landskap

trots att jag

känner det väl

 

du är inte ensam ikväll

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-10-12 16:57



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Erolyrik fin och fysisk
2017-10-17

  DavidM VIP
Varmt , atmosfäriskt författat om promenader längs kroppens geografi.
2017-10-13

  Anya VIP
Fint om att finnas till för en annan. Tycker särskilt om sista raden...så betryggande.
2017-10-13

  M.Eta
Fin kärlekslängtan som känns i tankarna.
2017-10-13

  Petter Wingren
Fin hyllning till den generösa sensualismen
2017-10-13

  ULJO
Kärlek, kärlek
2017-10-13

  Blomma-Stjärna VIP
dina värmande tankar vandrar till den du har kär
2017-10-12

    ej medlem längre
Själsliga möten genom tid och rum.
2017-10-12

    ej medlem längre
Passionerat och nära skriver du! Med öppen ömsesidig längtan kan man finna närhet trots eventuellt avstånd.
2017-10-12

    ej medlem längre
Vackert pirrande är din fina text..
2017-10-12

    ej medlem längre
Vi möts i en passion och i tankens kraft.
2017-10-12

  Rise Little One
Förföriska tankar i kärlekens namn!
2017-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP