Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När något går förbi oss - fånga det inte

hur kunde i nöd och lust

bara bli nöd

och lusten kom du att söka

på annat håll

vår himmel som var så ljus

rann det in alltmer mörker i

och stjärnorna som trots allt lyste

lät du släcka ut

en efter en

du sa att jag inte dög

som den jag var

att den du blev förälskad i

inte längre var jag

så jag ser oss rinna ner

längs gatan med regnet

varje kram varje kyss

dig som jag älskade nyss

du saknas mig

du saknas mig








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-12 17:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gör ont att läsa.
2017-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP