Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅLDTAGEN 100 GÅNGER A 2500

Att psykisk sjukdom inte syns utanpå.

Psykiska sjukdomar ökar markant i Sverige. Man undrar varför det är så. Kan det vara samhällets fel att så många unga inte klarar av det? Men det är ju förfärligt att samhället ska fördärva så många unga människor som socialdemokraterna gjorde på 50-60-talet. Det gick så många år ingen gjorde något åt ersättningen. Hade det varit för S hade vi inte fått ett öre. För de ville inte det. I dag slår sig S för bröstet och påstår det ena och det andra. Har dessa politiker någonsin förstått att deras politik förstörde så många barn. Många av dem klarade det inte. Att sedan när ersättningen kom på 250.000 kronot skulle den vara enligt Everlöv så otroligt fruktansvärt,kontroversiellt om man skulle få ersättning. Hur i all världen räknade denna människa ut detta belopp på 250.000? Våldtagen 100 gånger a 2500 kronor blir 250.000 i ersättning. Eller?
Många fick inte ett öre. Utan de fick gå igenom detta en gång till och samhället sa till dem att det här var väl inget. Ni kom inte upp till den grad där man kan säga att det var kontroversiellt. Ni blev "bara" våldtagna några gånger och kunde inte riktigt förklara hur allt hade gått till i minsta detalj. Det är häpnadsväckande.
Tyvärr är det så i dag att man tar inte sitt ansvar när det gäller barn. Det händer fortfarande hemskheter och då undrar man varför lägger man inte resurser på detta? Tycker inte S om barn? Man börjar ju undra.
Man måste summera detta:
Varför skulle inte jag och mina systar få ett normalt liv? Varför ska jag och dessa arma människor lida ett helt liv. Skulle det inte vara bättre om man av humanitära skäl blev av med livet,enligt samhällets paragraf: Vi bryr oss inte.

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Knoparemoj
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-12 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj