Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panta rei

Vetenskap och beprövad erfarenhet 

har fått ett Janusansikte

som nu i Maccheriniaffären

Det här är någonting 

som griper omkring sig

på många områden

Det som är rätt och relevant

flyter omkring

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-12 21:25



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Fusket om äran
som utbreder sig på oskyddade
medmänniskors bekostnad?. ..
2017-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP