Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusets ängel

När jorden ligger bränd och förödd.

När vi inget har kvar att rädda

Då griper den ljusa ängeln in

Ger oss hoppet tillbaka

Och visar oss vägen




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 356 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-12 21:28



Bookmark and Share


  vargtass
Älskar änglar..Såå fint!
2017-12-29

    ej medlem längre
så hoppfullt till din bild
illustrerar din text bra
2017-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson