Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde varna dig

Spring.
Jag vet hur hans ord smeker ditt hjärta i början
och de där armarna ger dig en trygghet,
men tro mig
hans händer kommer hårdna
och orden kommer förändras för att slita dig i stycken.

Spring.
Det finns ingen kärlek där att hämta,
allt han ger är sorg och ångest
samtidigt som han letar nya sätt
att förödmjuka dig,
till slut står du där medan han går igenom din kropp
i jakt på spår efter en otrohet du aldrig ens haft en tanke på.

Spring.
Bara spring.




Fri vers av Shira
Läst 276 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-10-12 23:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra dikt! Mycket stark.
2017-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Shira
Shira