Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN GUDOMLIG INTERVJU

Man undrar varför lever jag
hade det inte varit bättre att ta en kölapp
Om denna intervju hade kommit igång
skulle jag då klarat detta

Fråga nummer 1
Har du någon gång tänk på en högre makt
Fråga nummer 2
Vad gör man när änglavingarna knarrar
Fråga nummer 3
Tycker du livet är en gåva
om du svarar ja,utveckla detta då
Fråga nummer 4
Din stund på jorden vissnar den bort
Fråga nummer 5
Är det nervöst att stå inför skranklet
Fråga nummer 6
Kan vi räkna med dig i vår skara

Lämna fram svaren till notarien och vänta på svar

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-13 04:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj