Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klassresebyrån

Dessa två har ett gemensamt

Björklund och Löfvén 

står i partiledardebatten

och berättar om

vilka klassresor de företagit

Men de skiljer sig åt

när de ska berätta

hur sådana klassresor

ska betalas




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-13 05:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP