Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En hora man/kvinna

 

Kärlek!
Kärleken!

Vad menar man med de ORD nuförtiden?
Hur tolkar man, syn på kärleken?

De är bara ord!
De är bara ord!

Att en karl brukar ha flera partner i sitt livstid
En hora man!

Det är vad man kallar kärlek!
Det är kär lllllleeeeeeeeeeKKKKKKKKK

Att en kvinna brukar ha flera partner i sitt livstid
En hora kvinna!

Man leker kärlek
Och INTE ÄR KÄR i

Historia berättar om de som dog7offrade sig för sin kärleks skull
För sitt partners skull

Som ej byte ut sitt partner någon gång
Som aldrig slutade tro på kärlek som fakta

mer MAKT till MÄN

mer förnedrande till kvinnor 

Jesus som evig tjatade om kärleken t o m att älska sitt fiende
Jesus dog för hans trognas skull

DEN HETER KÄRLEK!
Och INTE kär-lek

Jag är ej en hora man!
Jag kommer aldrig att kallas en hora man!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 342 gånger
Publicerad 2017-10-13 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP