Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För den som tror skall allt varda upplåtet

Gud skyddar de sina

Fan skyddar också sina

Partiledarna håller också på sitt och sina




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-13 12:47



Bookmark and Share


  Feminaz
Skrivet med svidande svärta!
2017-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP