Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
AVFALLETS TID!


AVGUDEN SVERIGE

avguden sverige

tar över din ratt

du famlar runt

i din blågula natt

jimmie är herre

och  Jesus fick gå

bara håll med

eller slås gul och blå

 

LARZ GUSTAFSSON  13/10 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2017-10-13 14:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Politiken är en dålig Herre att tjäna!
2017-10-13

    ej medlem längre
dansen runt guldkalven
tänkte på avgudadyrkan av din text
2017-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP