Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våra synder.


Försoning?


Att bekänna sina synder och stilla be om
försoning, be om förlåtelse och låta livet
ha sin stilla gång är svårt.
Men än värre är att inte komma till en
insikt om förlösande värdighet.




Prosa av Johanne Rydgren Rilje
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-13 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje