Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citat...

 

 

 

Att känna sig tacksam

 

är inte samma sak som att vara lycklig




Fri vers av Anna Nyman
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-13 18:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Håller med
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman