Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KANONERNA

 

 

Somliga går visslande efter sina skidor

packar ryggsäcken

drar till fjälls

dit där snökanonerna gjort sitt jobb

 

Andra går med tunga steg 

för att lägga sej

under strålkanonen

 

Vart finns rättvisan




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-13 19:41



Bookmark and Share


  ULJO
Fina formuleringar kring svåra frågor
2017-10-16

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Naturlagen lika lite som den mänskliga lagen röner ingen rättvisa,därför är världen en rövarkula.
2017-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP