Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där kärlek finns att dyrka

 

Timmarna tappar sin styrka

när jag drömmer dig ifrån

 

aldrig gömmer sig stunden

i sin vrå

där kärlek finns att dyrka.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-13 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP