Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Integritet

Jag gömmer mig.

Bakom en fasad som skyddar.

Vilseleder.

Och distanserar dig.

Från mig.

Från vad som är jag.

Från det jag inte släpper från mig.

Från det jag håller heligt.

Hemligheten långt därinne.

Den är min och bara min.

Att vårda.

Att behålla.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-13 22:30



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Alldeles sant
2017-10-14

  BenGust VIP
Integritet är en intressant sfär eller varför inte ett sorts socialt kodex.
"Hans konstnärliga integritet" är ett exempel. "Som chef hade hon stor integritet" är ett annat.
Uttrycket känns i hög grad relevant och
aningen mångtydigt.
2017-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP