Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Vindpinad, blek
och
grå

sitter där
och
gråter

tyst i ensamhet
och
sväljer

sin gråt

ensam
i
långsamma
timmar


vindpinad, tärd
grådaskig
och blek

ensam
i luftslottet




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-14 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t