Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har nog nämnt det tidigare men det är värt att nämnas igen - Jag tror på ett liv före döden!


Du frågar mig vad jag skulle kunna ...

... tänka mig
att göra för dig ...

Du undrar om jag
skulle offra mitt liv för dig

Mitt svar är definitivt och absolut

- Nej!

- Men jag skulle kunna leva för dig
även när jag ej längre har någonting mer
att leva för 
därför att jag älskar dig ...

 

 

 

 

___________________________

Publicerad tidigare här i maj 2012




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-14 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP