Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

 

Tillit
när näktergalen åter sjunger

ska vår kamp vara över

 

Vi måste bara sluta
att förinta sanningar
som skadar

 

Ta sen mitt hjärta
ha det nära dig
släpp det aldrig

 

Det är gåvan
som jag ger dig
den kallas kärlek

 

Så håll hårt
släpp inte taget
krossa inte oss

 

Sommaren kommer
med fåglars sång
till våra liv

 

När vi är tillsammans
ska vi höra dem
och tilliten ska växa

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-14 09:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfulla ord om framtiden...
2017-10-21

    ej medlem längre
Utredningen fortsättningen, jorden är plöjd, men vänds nu, så att det som värker kan komma vidare. Som jag ser det är Du medarbetare i en gigantisk ordbok över kärlekens smärta och kärlekens hopp.
2017-10-14
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP