Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gåva

 

Förlåtelsen en
Gåva att förvalta väl
Av medmänsklighet




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-14 09:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En viktig och fin gåva...
2017-10-21

    ej medlem längre
Här är det väl frågan om ordet 'möjlighet' i förhållande till viljan. Att förvalta är något man väljer.
2017-10-14
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP