Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frigörelse!

Du måste vara fast
för att kunna frigöra dig!




Fri vers av jesse james
Läst 482 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-14 14:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
WOW!!
2018-08-22

    ej medlem längre
Bra aforism!
2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

jesse james