Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva en bok

Jag satte mig ned för att skriva en bok

När jag är klar med den så kommer jag att ha skrivit den många gånger

Jag har justerat både i vaket tillstånd och i drömmen

Man blir väldigt fixerad, men jag gillar det




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-14 16:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra..jo men allt behöver skrivas om flera ggr blir bättre varje gång
2017-10-14

  Kungskobran VIP
Känner igen mig har du
läs min "jag skriver på en bok"
2017-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson