Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blås mig


Jag skiner genom grenverket
styr undan molnen idag

När du ser mig komma
uppför backen

Spatserar

Stolt

Men vinden blåser lynnigt idag
jag är likadan

som då fast jag ändrat mig
genom alla hundra år

En gren av tusen
med vindarna ska brytas

Jag hatar dig för allt
och mest för kärleken du gav

Jag hade kunnat vara utan
svulten och dan

Bara levt på vatten och bröd
onani om natten

Med kval, seglat omkring
på skyarna i höstblåsten

Ropat ut min skam
men sluppit dina övergrepp

Din fan







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-14 17:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra tryck!
2017-10-15
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP